February 11, 2010

Mana nak pegi???


Adoiiii..pening kepala mana nak gie Tahun Baru Cina nie...
....
....
Tuisyen semua dah confirm nak cuti Jumaat hinggalah Isnin (4 hari tue beb..tak pernah dpt cuti panjang selain Raya puasa tuisyen mana boleh cuti lama camni...nanti customer lari!! hahaha)
....
...
...mana yek???? Kebetulan family kat Ipoh pun nak wat Family day ...
so aper lagi excited nak pilih tampat..dulu pegi dah Cameron Highland..
ramai2...2 thn lepas..
thn lepas bln 12 nak gie bercuti ramai2 tapi masing2 sibuk..
masa tu mmg sibuk dgn Mdec presentation...
..
...
time ni duit pun byk.
ni lah masa nak menghabiskan duittttt
hahaahaha..
...
...
Ader parent ajak kami gie Pulau Perhentian
....
...
best tu!!tapi biler berbincang ngan family tak jadi.
sbb
my sister tak nak tmpt mahal sbb bln Mac ni nak gie Umrah
kang budjet lari beb
(aku biler lak..insyaAllah thn depan kot!!!)
...
...
so gi dekat2 Perak jelah..Here' re my planning
...

Teluk Batik ( Sabtu )- berkelah jer..



and Ahad  -Bukit Merah

Bawa budak bersukaria
...
Isnin lak rehat bersama keluarga ...huhuhu
....
...................
tup..tup 9 hb tu tukar plan sbb my sister  and BIL ader hal urgent kena gie Pahang 
...
...
..wakakaka..plan mesti kena ubah ni.
..
tak best kalo cuti dok kat umah
tu balik kampung namanyer
...
bukan percutian
...
.mana hyek..
..
...
...tempat yg diidam2kan
LANGKAWI
tmpt sesuai utk abiskan duit
hahahaha
Jgn jeles chaie (sorang lagi adik)
sian tak dpt gie..mandi minyak silat (x siap aku ler)
mandi ler minyak puas2..kitaorg nak mandi laut
hhahaahhahaha
...
...
...
so contact pagi tu jugak adek2 ku yg kat putrajaya n banting
...
...so setelah last minute perbincangan
and budjet
maka dgn pantasnyer booking hotel
and budjet utk family day kali nie diluluskan
(cewah macam wat budjet utk pegi camping jer masa kat UM dulu)
...
...
...So nanti kan Langkawi D vacation yek..
..
..Jom nikmati dulu aper yg ader disana..




yg pasti kitorg lepak kat Kuah..shopping
..

 
cable car 
pasti pergi..ma..

  

menikmati keindahan alam
..
...
...
So nantikan episod
percutian kami yer..
Adiossssssssssss





2 comments:

silencer@chaie said...

X ACI!!!!
NAK IKOT........

ima-life said...

batal jer prgoram ko tu..tak pun lain kali ma..hahahaa