January 13, 2011

Jalan@IKEA


Ramai sungguh la manusia kat IKEA..ada sale ke ape?
ni 1st time jln2 @ IKEA...sblm ni dekat2 situ jer..curve, Tesco...
barang2 dapur mmg slalu abis...kerja lak sampai kul 10mlm..Tesco je la yg sering dikunjungi
Sbbkan sabtu dah jln ngan papa gi Giant...beli peralatan sekolah Naqiuddin dan Nurin..
Mama teringin sangat nak tengok apa yg ada di IKEA..
JOm tengok mama menjamu mata @IKEA

Kerenah anak mama yg x mau duduk diam...


 suka -suka tengok design2 ruang tamu yg kecil dan praktikal..sesuai utk apartment..boleh la mama cedok sket idea-idea ni...best!!!best!!


photo kat bawah ni design bedroom...suka-suka..sangat..walaupun agak berselerak sbb ramai yg landing sesuka hati ..tapi susun atur bilik tidur, selesa dan menarik...bukan sahaja master bedroom nyer style...bilik kanak2 pun menarik...nanti adalah idea nak susun bilik anak mama yg 4 orang ni...

 Setelah penat pusing satu IKEA...dua orang yg paling x mau duduk diam ni akhirnya tertidur dlm trolley...
masa nak turun lift, diorg ni jadi perhatian ramai lak...tu yg mak ndak snap gambar ni..
esok2 dah besar..tengok la telatah korang yek..
apa-apa pun..nizaruddin dan baby sheera cool ajer...nanti mak ndak bawa jln2 lagi yek..


Sejak diorg bersekolah ni, mama x lah penat sgt...sbb balik sekolah jer tidur...dan malam pun tidur awal..so mama boleh blogging sampai tghmlm heheehehe..

see ya...wasalam.

2 comments:

Syakir Rahman said...

hahaha~pak uda le penat...balik keje kene mgadap diorg...

ima-life said...

nasib baik keje @ opis x bawa balik..kalo x mesti pak uder ber+ tension...hehe