October 6, 2012

Seronokyerrr


Alhamdullilah...syukur pada yang Maha Esa ..rezeki semakin bertambah2....tp dalam kehidupan manusia ada jer yang tidak puas hati ...bila banyak kerja nak kena buat then start la pening kepala..sakit pinggang..sakit badan...yg pasti mmg tak boleh buat 5 kerja dalam satu masa...perlu kerja dengan sistematik..yang dulu didahulukan yg kemudian di kemudiankan...

Apapun anak2 nak ambil exam final kat tadika...mmg kena berkorban sikit...biarpun tidur tak cukup..makan pun tak kenyang (bukan tak cukup..tp kelam kabut) ..badan penat (nak gi spa pun tak sempat ni). Bak kat omputeh..'family first'. Kerja aku siang di rumah ..malam di pusat tuisyen..Cik abang outstation tak habis2...Talk kat Kelantan dah settle ...ni nak gie Johor lak...

Apapun tahniah dan terima kasih pada en. hubby..masa Program Pelancaran kat Kelantan dapat Samsung Galaxy Tab 2. 7.0 (cabutan bertuah tempat 1)...Naper terima kasih? sbb en. hubby bg mama i-pad tuh..hahaha tak terfikir la mama nak beli benda2 canggih ni...tengok jer la orang lain pakai...student mama pun ada yang pakai...



yang ni semua peserta dapat.

2 comments:

Syakir Rahman said...

wah... best2... abg long abeh ati r nampak bende ni...ahahaha

ima-life said...

mmg pown....