April 9, 2009

Happy Birthday to My Son

Alhamdulillah...9 April 2009 - genap umur Muhd Naqiudin 3 tahun...dah besar rupanya anak teruna mama ni....harapan mama...abang long akan jadi anak yang soleh...selalu doakan mama dan papa...jadi pelindung kepada adik dan juga keluarga kita.....Mama, Papa dan Adik sangat2 sayangkan abang long......Jangan nakal-nakal tau! Love u so muchhhhhhhhh!!!!!

Abang long nyer befday kiter sambut kat umah opah n tok wan Ipohla...yer..mama tak larat nak wat jamuan kat umah kiter...tak lama lagi sorang lagi adik abang long akan kuar...

Setelah melayari blog member...naqiu ternampak lak contoh befday cake satu blog ni..anakku ni mmg peminat transport termasuk lah keretapi...ala macam citer2 kartun kat astro playhouse disney tu. Ni contoh befday cake dia suruh aku beli kalo nak sambut befday dia....

2 comments:

safri@chaie said...

kma, ble nak sambut tu??

jom r balik hujung mggu ni..

kuding, epi besday daripada pak teh mu..

ima-life said...

kma nak sambut 26 april nanti...balik terus kawen kak wa..kma seminggu kat ipoh..abg nizam anto jer..jumaat depannya baru dia balik sorang2..