May 12, 2010

BabyIbuGiveaway: SecretBargains

 

Jom kawan-kawan...meh ramai-ramai sertai  

BabyIbu Giveaway: SecretBargains

Cepat-cepat... last date:  20 Mei 2010



 Hadiah utama:

Baby Phat bag

 



Victoria Secret EDT (Secret Charms)

Hadiah Saguhati

  • Voucher RM 20 x 2 pemenang
  • Voucher RM 15 x 3 pemenang

 Wow!!! wewewew... nampak jer Baby Phat bag kat blog babyibu...

terus jer teruja nak join...kalo babyibu suruh pilih...ini yang menjadi pilihan hati...pujaan hati...Kenapa????

warna merah memang warna kegemaran...

dan susah nak cari warna dan design mcmni...sekali tengok memukau mata wanita diluar sana...termasuk empunya blog..

suka..suka!!!! cantek-cantek, branded, x-klusif dan bergaya..

kalo dapat memang bertuah badan..

 

 Dengan giveaway ni diharapkan dapat memberi sinar baru dlm my lifestyle.... 

So kawan-kawan, nak tahu apa yang ada di secret bargains???

Semestinya branded item yg  x-klusif, harga berpatutan, jenama terkenal dari Elle, DKNY, Calvin Klein dan banyak lagi...barangan lelaki pun ada....siap ada KUTU group tu...best-best!!!! Gilo eden tengok barang-barang branded ni....

 purse

 

jam tangan

mcm kat bawah ni..

 



apalagi...Jom ramai-ramai layari secretbargains

atau 

1 comment:

mama zharfan said...

salam ziarah...singgah tgk entry ; good luck!