May 3, 2010

Terima dengan redha


Memang tiga, empat minggu ni, kepenatan melanda yang amat sangat, yang pasti tahu apa sebabnya..

Aku terima dengan penuh keredhaan...rezeki buat kali keempat...


it's 13 weeks..hasil scan di PUSRAWI.

obimin vitamin dan calcium perlu as supplement sebab i still breastfeeding my son yg dah 1thn tu.


3 comments:

@mn4ever98@ said...

wah wah...ima! congrats!!! ;-)
tak terkejar dah nuha...he3..
best2 suke dgr org pregnen..
jg kesihatan tau

ima-life said...

thanks nuha...tu ler baru cadang nak wat family planning lepas full breastfeeding...tapi ter..ter...lak...pas ni kena planning cepat sebelum anak capai umur 6 bulan..he3 :P

Syakir Rahman said...

tahniah...bertambah meriah la nmpknyer...hu3....